Leerkracht worden in het basis- of speciaalonderwijs? Wij bieden jou de kans!

Heb jij weleens gedroomd over die mooie baan in het onderwijs, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Grijp dan deze kans met beide handen aan om als zij instromer bij Stichting BOOR aan de slag te gaan!

Het zij-instroomtraject is een intensief leer- en werktraject van twee jaar. Tijdens deze jaren krijg je zorgvuldige, deskundige begeleiding op school, vanuit BOOR en de pabo-opleiding.

Hoe ziet dit traject eruit?

  • We bieden je uitdaging en plezier in een nieuwe werkomgeving op een van onze scholen. Een uitstekende basis voor de rest van je carrière!
  • Na twee jaren hard werken en veel leren ben jij de trotse leerkracht met een bevoegdheid om voor de klas te mogen staan en een vaste aanstelling bij BOOR!
  • Een deel van de week werk je op een basisschool en de andere helft van de week studeer je op Hogeschool Rotterdam. Een dag in de week loop je mee met een collega, dit is jouw coach. Gemiddeld 3 dagen in de week sta je voor de klas op jouw school en een dag in de week volg je de pabo-opleiding bij Hogeschool Rotterdam.

Als je weet: dit is mijn droombaan en ik ga deze kans pakken, wat dan?
Twee keer per jaar - in februari (werving vanaf september) en in september (werving vanaf januari) - start bij BOOR een nieuw zij-instroomtraject. De vacature wordt ruim van tevoren op deze website geplaatst en je solliciteert op de vacature van het zij-instroomtraject. Op basis van jouw cv en motivatiebrief laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek.


Wil je meer informatie?
Hier vind je een document met veelgestelde vragen. 

Voor het zij-instroomtraject werken wij samen met de Hogeschool Rotterdam, klik hier voor de site.
 

 

 

 Wil je liever persoonlijk contact, dan helpen de volgende   collega’s jou graag verder:  

 Guusje Burghoorn en Esmé van Leijden
 06 53267476 - zijinstroom@stichtingboor.nl.

 Ook per WhatsApp bereikbaar!

Waarom jíj zij-instromer wil worden...

Laat je voor 100% overtuigen door Jona Baan 
leraar op OBS de Mare en schrijver

 

 

 

 

 

 

 

Waarom jíj zij-instromer wil worden...

Laat je voor 100% overtuigen door Jona Baan 
leraar op OBS de Mare en schrijver

 

 

 

 

 

 

 

  • Zij-instroom PO
  • Zij-instroom PO

Deze toekomstige collega's gingen je voor!

Lees de verhalen van Maike, Natasja en Tamara. Zij vertellen je waarom zij zijn overgestapt naar het onderwijs én over hoe zij hun traject ervaren.