Stage bij BOOR

Het is voor iedereen mogelijk om bij Stichting BOOR stage te lopen; wat jouw voortraject ook is. Het belangrijkste is om eerst bij jouw opleider te checken of er al contacten lopen voor een stageplaats en zo niet of zij het goed vinden als je bij ons stage gaat lopen.

Kom je graag bij ons stagelopen en heeft jouw opleider akkoord gegeven? Stuur dan een mailtje naar boorleert@stichtingboor.nl en wij nemen contact met jou op.
Herken jij jezelf in een van onderstaande vier situaties? Dan ben je welkom om stage te lopen bij BOOR.

Opleiding tot leerkracht

Jij volgt een opleiding tot leerkracht. Je studeert de pabo op de Hogeschool Rotterdam, Thomas Moore Inholland, de halo of een andere hogeschool. Of je volgt de academische pabo of de wo-master EMPO (Educatieve Master Primair Onderwijs) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Volg jij de verkorte deeltijd pabo en wil je naast je opleiding alvast betaald werken op een school als onderwijsassistent of leerkracht? Dit kan overigens alleen als je de tijdelijke bevoegdheid al hebt gehaald. Neem contact op met boorleert@stichtingboor.nl en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Opleiding tot onderwijsassistent

Jij volgt een mbo-niveau 4 opleiding tot Onderwijsassistent.

Opleiding tot leerkrachtondersteuner (Ad PEP)

Jij volgt de tweejarige hbo-opleiding aan bijvoorbeeld de Hogeschool Rotterdam of InHolland. AD PEP staat voor Associate Degree Pedagogisch Educatief Professional. Deze opleiding leidt op tot leraarondersteuner of bijvoorbeeld beleidsmedewerker of coach in de kinderopvang.

Ander soort stages

Volg jij niet een onderwijs-studie, maar leer jij wel over onderwerpen die belangrijk zijn in het onderwijs? Een studie zoals psychologie of een opleiding waar je veel pedagogische kennis voor nodig hebt.

Ook als je momenteel een opleiding in bijvoorbeeld de hr of ICT volgt, ben je bij ons van harte welkom. Dan kom je te werken bij onze BOOR Services als hr-stagiair of ICT-stagiair. Dat is ons servicebureau waar verschillende afdelingen samenwerken waaronder Onderwijskwaliteit, hr, Huisvesting & inkoop, Financiƫn en Bestuur & beleid.

Startende leerkrachten

Verder leren LiO-eindstages Stage bij BOOR