OBS De Mare

 

Flexibele medewerker midden- en bovenbouw Montessorischool De Mare

De Mare is een grote Montessorischool gelegen in het mooie Tuindorp Vreewijk (Rotterdam  Zuid ). De Mare heeft ongeveer 820 leerlingen die in 29 groepen les krijgen. Onze school is een openbare school en maakt deel uit van de Stichting Openbaar Onderwijs Rotterdam (BOOR). Vanuit deze identiteit is de Mare een ontmoetingsplaats voor kinderen van verschillende milieus, achtergronden en gezindten, waar zij met elkaar leren omgaan, elkaar leren respecteren, en vertrouwd worden gemaakt met de maatschappij waarin wij leven.

Voor meer info kun je een kijkje nemen op: OBS De Mare

Voor eventuele vragen over de school, kun je terecht bij Hugo Jacobs, Directeur, telefoonnummer: 06-44637356

Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! We zien jouw C.V. en motivatie graag zo snel mogelijk tegemoet. Solliciteer direct via de oranje sollicitatieknop!

  • Een PABO bevoegdheid en je krijgt van ons bonuspunten als je ervaring hebt met het werken in het Montessori onderwijs
  • Een proactieve en open houding naar collegas en ouders
  • Dat je trakteert wanneer je jarig bent
  • Dat je het gedachtegoed van het Montessorionderwijs een warm hart toedraagt en daarin wil leren. Als je de Montessori opleiding niet volbracht hebt, vragen we je de opleiding wel te gaan volgen
  • Je komt in een divers team met een prettige werksfeer
  • Leuke en leergierige kinderen in mooie gebouwen
  • Contract voor 0.8 FTE dinsdag t/m vrijdag bepaalde tijd, en salaris is afhankelijk van ervaring en ingeschaald in CAO-PO salarisschaal 10
  • De school is goed bereikbaar met het OV (bus en tram) en er is voldoende gratis parkeergelegenheid om de gebouwen

Stichting BOOR

Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam. In totaal zo'n 75 scholen waar dagelijks aan ongeveer 30.000 wordt lesgegeven. 

Locatie:

De Mare
Grift 50, 3075 SB Rotterdam

   Reageren voor: 

zo snel mogelijk