Kindcentrum IJsselmonde

We zijn hard aan het bouwen. Het nieuwe Kindcentrum IJsselmonde wordt op dit moment gerealiseerd en aan het einde van dit jaar is onze nieuwe school klaar. We bouwen niet alleen aan een nieuw schoolgebouw. Ook ons concept is in ontwikkeling en daarom zoeken wij een leerkracht groep 5/6 die samen met ons aan de slag gaan. (Bekijk hier onderaan ook ons filmpje)

 • Ben jij iemand met een innovatieve, nieuwsgierige en gedreven grondhouding?
 • Wil je graag het onderwijs verder ontwikkelen?
 • Ga je een uitdaging niet uit de weg?
 • Dan zoeken we jou!

 

Wie zijn wij?

Ons Kindcentrum biedt regulier basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en kinderopvang, Het CJG, de fysiotherapeut, logopedist en diëtist komen hier ook. Onze kinderen groeien op in een taalarme omgeving. Om die reden is taal een van onze speerpunten en komt dit terug in alle activiteiten en ons gehele lesaanbod.

Samen bouwen

Op dit moment zitten we in een situatie die ruimte geeft voor meedenken in en ontwikkelen van het onderwijsaanbod. Wil jij meegroeien en samen een aanbod creëren waarmee we kinderen kunnen helpen om de beste versie van zichzelf te worden? Samen met de partners in zorg en opvang groeien we tot IKC IJsselmonde.

Onze visie

In het Kindcentrum geven we onderwijs met onze eigen pedagogische visie. We hebben geen traditionele klaslokalen. Het gebouw is ingedeeld in verschillende units. Units voor de peuters, de kleuters en de onder-, midden- en bovenbouw en twee eigen units voor het SBO. Elk kind blijft ongeveer twee jaar in dezelfde unit. De begeleiding op de unit bestaat uit leerkrachten, onderwijsassistenten en sociaal pedagogisch medewerkers.

Met elkaar zijn we constant bezig om het onderwijs te verbeteren op basis van kennis en kunde van ons multidisciplinaire team. Op basis van de kerndoelen kijken wij naar de kinderen en laten kinderen, stamgroep doorbroken, instructie volgen op basis van hun onderwijsbehoeften. Zo kunnen we het kind centraal stellen in hun eigen ontwikkeling.

Wie ben jij?

Je bent niet zomaar een leerkracht. Je wil ook aandacht geven aan andere talenten van kinderen en creatief  met ze aan het werk. Wij zorgen als team voor de ideale omstandigheden om kinderen te laten groeien. We willen ze klaarstomen voor de wereld. We leren ze de mouwen op te stropen. En dat is een taak van ons allemaal! Doe je mee? Wij zoeken leerkrachten voor alle groepen. We zoeken jou, zodat we samen kunnen bouwen aan onze nieuwe school.

Meer info? Check onze website: Kindcentrum IJsselmonde

Voor meer informatie of vragen kun je bellen met Lieke Thomassen (directeur) tel: 06-33690595.

 • Een PABO diploma
 • Een natuurlijke nieuwsgierigheid naar dat wat werkt in onderwijs, innovatie en ontwikkeling, om dat te kunnen inzetten en uitdiepen in het onderwijs
 • Passie voor het werken in Rotterdam Zuid
 • Een echte teamplayer
 • Leergierig en wil je blijven ontwikkelen
 • Pro-actief
 • Een gedreven en enthousiast team, dat samen de schouders er onder zet om dit Kindcentrum te realiseren;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden en inspraak in het vormgeven van deze nieuwe, doordachte vorm van onderwijs voor de kinderen in IJsselmonde;
 • Mogelijkheid om jouw expertise en kwaliteiten in te zetten in het onderwijs binnen de thema/atelier lessen
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast, WTF 0,6. Salaris is afhankelijk van ervaring en ingeschaald in CAO-PO

Stichting BOOR

Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam. In totaal zo'n 75 scholen waar dagelijks aan ongeveer 30.000 wordt lesgegeven. 

 

Locatie:

Kindcentrum IJsselmonde
Heindijk 20
3079 PM Rotterdam

   Reageren voor: 

zo snel mogelijk