LiO-eindstages

Ben jij pabo-student en op zoek naar een werkplek om jouw LiO-stage te doen? Van harte welkom bij BOOR!

Wij kunnen jou helpen de school te vinden die bij jou past om je laatste stage succesvol te doorlopen. Na een korte kennismaking, brengen wij jou in contact met scholen die aansluiten bij jouw leerdoelen en waar een passende plek voor je is.

Onderdeel van het schoolteam

Vervolgens start jij na de zomer (of in februari) met je LiO-stage op één van onze scholen. De school heet jou van harte welkom en zorgt voor goede begeleiding. Je bent onderdeel van het schoolteam en doet mee aan teamontwikkeling binnen de school en aan activiteiten voor LiO’s en startende leerkrachten georganiseerd door BOOR zoals de startbijeenkomst, een kerstborrel en de feestelijke sluiting van het schooljaar.

Na je LiO-stage helpen we je graag verder om een leuke werkplek bij BOOR te vinden. En fijn om te weten! Je krijgt een leer-arbeidsovereenkomst waar salaris bij hoort conform de CAO PO (50% van LB trede 1, afhankelijk van je werktijdfactor).

Vacature

Als jij je LiO bij BOOR wil lopen en je hebt nog geen afspraken gemaakt met een school, kun je via de vacature met ons in contact komen. Heb jij al wel afspraken gemaakt met een school of directeur van BOOR dat je volgend jaar je LiO daar gaat lopen? Dan willen we je alsnog vragen via de vacature te reageren. Wij kunnen dan zorgen dat je bij BOOR in dienst wordt gemeld en aan de juiste school wordt gekoppeld.

Vragen?

Neem dan contact op via boorleert@stichtingboor.nl.

 

Startende leerkrachten

Verder leren LiO-eindstages

LIO-stage

Stage bij boor? Van harte welkom!

  • Regio Rotterdam
  • Rotterdam
  • 0.6 fte
Bekijk vacature